Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Sweet Dream or a Beautiful Nightmare?

Ονειρα...Και ποιος δεν κανει? Στον υπνο και στο ξυπνιο τα ονειρα ειναι ονειρα. Τι γινεται ομως οταν τη πορτα σου χτυπα ο πιο γλυκος εφιαλτης? Εκει ειναι που λες μωρε μπας και εχει δικιο η αοιδος και τραγουδαει και χτυπιεται You can be a sweet dream or a beautiful nightmare. Either way I don't wanna wake up. Ναι στο 2ο θα συμφωνησω. Τι και αν ειναι το ωραιοτερο ονειρο στο κοσμο.? Ο εφιαλτης παντα εχει τη μαγεια του αλλωστε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ! Ξυπνησες ποτε εσυ απο εφιαλτη και δεν τον θυμοσουν?
Ο εφιαλτης λοιπον ηταν μια παρεξηγημενη προσωπικοτης απο αρχαιοτατων χρονων. Ρωτησε κανεις γιατι μας εδωσε στεγνα στους Περσες? Ολοι στο αποτελεσμα μειναμε... Και ναιιιι θα μου πεις οτι και τον αλλον τον Ιησου-Jesus για 30 αργυρια τον δωσανε αλλα πως να το κανουμε ακομα και τα λεφτα στοχευουν καπου αλλωστε το ειπε και η Τζουλια! Η Αλεξανδρατου ντε...η γνωστη τραγουδοποιος!
Σκεφτομουν λοιπον να γραψω σημερα την εμπειρια μου για το πιο γλυκο εφιαλτη που εχω ζησει για να αποδειξω οτι τελικα και οι εφιαλτες εχουν τη χαρη τους αλλα κατεληξα να γραφω γενικα για ονειρα εφιαλτες κλπ. Κατοπιν σκεψεως ομως καθως επισης και επιστημονικων ερευνων(και καλα....χαχαχαχ) κατεληξα στο οτι οι εφιαλτες μας οφειλονται στο οτι φοβομαστε να αντιμετωπισουμε τους φοβους μας . Φοβοι που δημιουργουνται αθελα μας και μας εμποδιζουν να κοιταμε παραπερα! Απο το να μην μαθει η μαμα οτι καπνιζεις (στα 15) μεχρι το θανατο στα (στα 85)...
Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω φοβους οπως και ολοι οι αλλοι αλλα τι μπορω να κανω? ε? Και οι φοβοι ειναι σαν τις αναγκες, δεν υποκεινται σε κορεσμο. Συνεχεια δημιουργουνται αλλοι και συνεχεια πρεπει να τους αντιμετωπιζεις μεχρι να ερθει ο επομενος. Οποτε ειναι κατι σαν μια μαχη. Ναι μαχη! Μια συνεχομενη μαχη στην οποια πρεπει να κερδιζεις. Και το επαθλο ειναι η ζωη γιατι μεσα απο τις εμπειριες που αποκτας απο τις μαχες αυτες τις δινεις νοημα. Και το να δινεις νοημα στη ζωη σου ειναι το σημαντικοτερο επιτευγμα!
Τα συμπερασματα δικα σας..(Συγχωρεστε τυχον ορθογραφικα απλα μολις πραγματοποιησα ενα ονειρο μου και εγραψα κατι μεθυσμενος....)

2 σχόλια:

  1. Κοίτα αυτό που λες είναι στο περίπου αυτό που είπε ο Τσαλίκης "Έφιαλτες τα όνειρα μου, τα έχεις κάνει εφιάλτες" όχι-όχι σοβαρομιλώ, είναι και εμένα αποτέλεσμα επιστημονικών μελετών! Sweet dream or a beautiful nightmare? Το σίγουρο είναι οτι βλέπουμε καμιά ντουζίνα όνειρα την μέρα (μπορεί και αυτό να είναι λόγος που δεν τα θυμόμαστε :p )

    Turn the lights on! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Λές? Καθόλου απίθανο γιατί μετά που τέλειωσε το μπουκάλι βγήκα και έξω.! Ναι το ξερω αυτο με τα ονειρα που λες οντως βλεπουμε πααααααραααα πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή